Opleidingspartner Envire

left

Envire maakt leren geweldig!

Ons doel is om een nieuwe dimensie aan te brengen in opleidingen voor iedereen die werkzaam is binnen de fysieke leefomgeving óf er meer over wil weten. Binnen de fysieke leefomgeving zijn er continue veranderingen en is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. 

 

Wij bieden een leerervaring op maat die zowel leuk als leerzaam is. Dit doen wij door de verschillende leermethoden te combineren. Onze combinatie bestaat uit fysieke bijeenkomsten, gecombineerd met moderne technieken zoals e-learnings, 4-D modellen en interactieve games. 


Het traineeship BWT / VTH (ABW-1) is in mei 2023 van start gegaan. Envire heeft inmiddels 4 groepen trainees BWT opgestart in zowel open variant als incompany. Wij zien dat nieuwe leermethodes trainees aantrekken, het leren leuker en gevarieerder maakt. Met onze totaal aantal van 150 trainees dragen wij graag bij aan een veilig, mooi en duurzaam Nederland. 

 

Wij zijn een kleinschalig opleidingsinstituut, en werken graag samen met de verschillende partijen. Dus als er iets is wat je zoekt, en er niet is? Neem dan ook gerust contact met ons op en wij denken graag mee. Samen maken wij de sector geweldig! 

Envire Omgevingsopleidingen

polygon

Wie is Envire?

Envire maakt leren geweldig! Dat is niet alleen onze slogan, maar ook onze houding. Wij verzorgen opleidingen, cursussen en trainingen voor de fysieke leefomgeving. Voor alle partijen die zich bezighouden met de wereld van bouw, infra, vergunningverlening/handhaving, milieu, natuur, cultureel erfgoed en duurzaamheid. Voor gemeentes, bouwbedrijven, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, onderaannemers, kortweg de hele keten. 


Envire is in januari 2021 gelanceerd en kent een prachtige start. Met toonaangevende docenten brengen wij de lesstof op een leuke manier tot leven. Dit hebben wij het eerste jaar al voor 80 opdrachtgevers en 4500 deelnemers (waaronder 150 trainees) gedaan! Met een klein team, verzorgen wij vanuit ons kantoor in Leiderdorp verschillende diensten. 

 

Onze trainees worden mogelijk gemaakt door: